Hej måndag, fyra dagar kvar nu

Det är nedräkning. Sista arbetsveckan innan semestern kickar in på fredag eftermiddag och jag längtar. Det börjar tunna ut på kontoret nu när folk börjat försvinna iväg på sina semestrar, men annars var jobbet väldigt mycket som vanligt och vi diskuterade saker som görs. Sen åts det lunch (nudlar från det japanska stället) innan eftermiddagen fortsatte med skisser och möte.

Sen åker jag hemåt och blir orimligt irriterad på karavanen av bilar som dyker upp på vägen. Sju stycken bakom en traktor och trots att det är mer än fritt fram för dem att köra om är det ingen som gör det. Så jag trycker gasen i botten, tutar och kör om hela karavanen.

Sen kommer jag hem till lugnet.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.