Inte rätt kläder för väder

Min nivå på avslappnad och lathet har nu under ledigheten nått nya nivåer. Jag njuter verkligen av att inte göra något vettigt alls. Vågen visar rekordnivåer, men det skiter jag i för tillfället för jag är ledig hela den här veckan också och det är underbart.

Men jag gick ut och gick förut och det var ju skönt. Hyfsat stilla och bra temperatur, tråkigt nog började det regna när jag var ute på piren. Tanten som gick 100 meter bakom mig undrade nog vad jag höll på med när jag kröp omkring på alla fyra på bryggan för att få ner kameran i ett lägre perspektiv.

Sen på vägen hem så svängde jag förbi mataffären (som vanligt alltså) och köpte kyckling och grönsaker. Som jag wokade.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.