Iskalla vindar och plantering

Den lilla is som finns kvar längst in mot land är nu mest bara en sörja av slush och små miniatyrisflak som guppar i vågorna. För det blåser ju nästan halv storm idag. Oskönt värre alltså på den lilla strosen efter dagens fika. Så jag gick hem istället. Inomhus är skönare än utomhus även om det är fint och strålande solsken.

Istället passade jag på att plantera gamla stockrosfrön som jag hade sparat. De små planteringskrukorna får nu stå i mitt badrumsfönster där det är ljust och varmt. Förhoppningsvis tar de sig och gror och jag kan plantera ut dem sen när våren har landat på riktigt.

Jag måste bara komma ihåg att hålla dem vattnade också så att de inte torkar ut.

 
Förplantering inför våren
Jag hoppas mina gamla frön från Stockrosorna tar sig och gror, det vore trevligt.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.