Jag huttrar morgon
och fryser dag

Morgon med allt vad det innebär och sen iväg till jobbet och fy f-n vilket tråkväder idag. Blåsigt, sånt där smått miniduggregn och ett par minusgrader. Vägen saltad och okej, men jag tror det lugnt ändå. Jag gissar att ishalka fanns där även om jag inte märkte av den. Den korta promenaden mellan parkeringen och kontoret kändes obeskrivligt lång bara för att det var så sjukt oskönt ute.

Usch!

Sen jobb och jag är småfrusen hela tiden. Tinar liksom inte upp, trots att kontoret egentligen är alldeles behagligt. Stekta nudlar till lunch gav mig energi (och samtidigt lite matkoma). Eftermiddagen fortsatte med allt möjligt och strax innan fem åkte jag hem. Genom regn igen, fast det var minus.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.