Jag vill inte ha mer snö nu

Jag är så jäkla trött på snön nu. I natt och på morgonen har det kommit ett nytt lass som trillat ner från himlen. Gårdagens regn hade också lämnat en fin skorpa av is som var irriterande att få bort från bilens rutor. Inne i Linkeboda hade det inte hunnits plogas på vägarna jag körde och gick på. Det var också irriterande.

Men jobbet kördes på och det gick bra. Det var fix av saker och möte om webb. Sen gick kollegan David och jag och svullade burgare. Det var … svulligt. Sen fortsatte dagen och jag gick igenom vår app (igen) – för att se om jag hittade knasigheter (och ja, det gjorde jag) – och skissade upp lite nya tankar. En semla bjöds det också på på kontoret, fettisdag som det är. Egentligen tycker jag att semlor är extremt överskattade, men jag åt en i alla fall.

Sen blev klockan dags att åka hem.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.