Jobbandet och ovädret

Jobbet jobbades och lunchen åts från nytt ställe jag aldrig sett förut. Det var ärligt talat sådär. Okej kanske. Idag har jag börjat landa i ett par småsaker som jag sitter och jobbar med – även om det fortfarande är klurigt. Det ger sig, jag är bara lite otålig. Under en bensträckare när jag hämtade kaffe passade jag på att kolla runt i lokalerna. Jag hittade en jättelång korridor med alla möjliga små krypin som kan användas.

Jag satt också och väntade med spänning på det där orange-varnings-ovädret som det pratats om. Jag förväntade mig kaos, men från kontoret verkade det både lugnt och inte alls speciellt mycket att reagera på. Det tilltog däremot en aning när jag kom ut på slätten på vägen hem. Där blåste det friskt och yrde av snö (även om det för tillfället inte var så mycket snö – än). Motorvägen gick ändå långsamt och den sista halvan var det bitvis både halt och drivor som blåst upp som gjorde att jag tog det extra försiktigt.

Fortsätter det att hålla på att ovädra sig under kvällen och natten blir det kanske hemmajobb i morgon.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.