Vadå väder, kameran och en ny väska att ha till och från jobbet

Det där snöovädret det tjatades om igår blev det visst inte så mycket med (i alla fall inte i min del av världen). Jag hade förväntat mig snökaos och att få pulsa mig fram genom drivor (för det var så det lät på radion igår). Samma sak i morse, det tjatades om ”all snö som kom igår och inatt”.

Men det täckte ju knappt marken!? Så stor orange vädervarning för … lite fjutt!? Visst blåste det en del och snöade uppenbarligen inte så mycket, men det tar lite udden av varningen. Kanske var det värre i andra delar av landskapet, men mellan Vadstena och Linköping — mäh!

Ny jobbväska – för ryggenDagen gick snabbt. Jag har suttit och gjort små saker och försökt få grepp om annat. Lunchen hämtades och åts på kontoret och sen på vägen hem hämtade jag ett paket – en ny ryggsäck som jag hittade i Lissabon men beställde på nätet och som jag tänkte ha som ny jobbväska (och annarsväska också).

Sen kom jag hem till kväll och skrev ett brev där jag ifrågasatte och motsatte mig försäkringsbolagets värdering av min förlorade kamera. Jag antar att det blir så när de använder sig av automatiserade schablon­modeller – vilket inte passar premiumprodukter.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.