Jobbet fram och tillbaka och jorden runt några varv

Idag blev det en tidig morgon för att åka ner till huvudkontoret. Fin morgon med solsken och en lång tråkig väg. Väl framme blev det konferensrum med planering och många och långa diskussioner med ett par av min kollegor. Jobblunch på det för att sen fortsätta med ännu mer diskussioner och lite skissande på framtidstankar. Sen när dagen närmade sig ett slut satte jag mig i bilen igen för att åka hem och det var 30 mil av ösregn vilket ju inte direkt var så jättespännande faktiskt.
Jorden runt 2,7 gånger
På vägen hem råkade jag som av en slump få se att min bil passerade 11.000 rullade mil. Det betyder att jag och min gråa plåtkompis under de här åren åkt 2,74 varv runt jorden tillsammans. Eller ungefär lika långt som att bila fram och tillbaka till Gibraltar 15,4 gånger … eller Stockholm tur och retur 221 gånger.

Det är ganska långt det.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.