Så börjar höstperioden och lögnerna folk intalar sig

Ny vecka och måndag med solsken och nu är det tillbaka till vardagen ”på riktigt” efter förra veckans mjukstart. Nu börjar höstperioden (eller vad man nu ska kalla det) och idag dök en ny kollega upp på kontoret och det är ju bra. Vårt lilla team kommer att växa rejält framöver och det är kul.

Som av en händelse längtar jag nu iväg någonstans.

Det blev plocka-själv-sallad till lunch. Den där lådan med rester som blev över igår (som jag för ovanlighetens skull hade tänkt att ta med mig) blev kvar i kylskåpet. Som de alltid blir. Jag kan nog f-n räkna på ena handens fingrar när jag lyckats ta med mig en sån till jobbet.

Efter semestern brukar man ofta höra hur folk säger saker som ”det ska ju bli skönt att börja jobba och få lite rutiner igen”. Pfftt, sicket trams. Det låter extremt mycket som något som folk säger enbart för att intala sig själva att det skulle vara något bra att vardagen kommer tillbaka. För även om man har ett jobb man gillar och trivs med, så är ju att vara ledig en långt mer behaglig tillvaro. Det är ju liksom inte svårt att sysselsätta sig ändå.

Sen fortsatte eftermiddagen med både det ena och det andra, smått skissande och ett par små diskussioner och efter det, när klockan hade blivit senare så åkte jag hem.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.