Kluriga små problem och svårnavigerade mataffärer

På jobbet diskuterar vi och försöker att förtydliga en grej. En vy i en av apparna vi håller på med känns lite … svår … så vi tänker, pratar och skissar och testar mellan oss för att se hur det går att förenkla. Hade jag haft hår på huvudet hade jag slitit i det. Vissa saker känns helt enkelt väldigt mycket klurigare än andra.

Det får ligga och ”marinera” tills i morgon.

Jag stannade på den jättestora matbutiken på vägen hem. Jag vet inte varför, men det kanske är bra att variera sig lite? Istället blev jag bara irriterad. Att handla i butiker som man inte är van att handla i är hopplöst. Det var f-n omöjligt att hitta det jag skulle ha och handlandet tog förmodligen tre gånger så lång tid som det brukar.

2 kommentarer

 1. Svara
  Baronessan torsdag 7 mars 2019, 17:57

  Jättestora matbutiker bör undvikas. Amen!

  • Svara
   Janne torsdag 7 mars 2019, 19:37

   De kan vara bra ibland. Men jag föredrar mina vanliga. 😛

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.