Kontorsdag och hål i himlen

Sista dagen på kontoret för den här veckan. Halvdag i morgon betyder hemmadag och idag var det en dag full av möten. Sex stycken av blandad längd och typ. Jag blir allt lite mör i skallen av det efteråt. För när arbetsdagen närmade sig sitt slut gäspade jag allt mer frekvent. Så då åkte jag hem. Halvvägs stannade jag på det jättestora matvaruhuset och passade på att fylla på med lite basvaror.

Igår kväll tog jag en liten bensträckare. Det var en varm sommarsolståndskväll och uppe på himlen var det ett hål som lyste över Nässjaudden. Det blev inte så bra som jag hade hoppats på när jag knäppte en bild.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.