Latmorgon och ”folk”

Lättjan fortsätter. Idag klev jag inte ur sängen förrän vid elva-snåret. Det är skönt att ligga och dröna länge och hade det inte känts som att jag slängde bort dagen så hade jag nog kunnat ligga kvar ett par timmar till. Men så tog jag en dusch och sen gick jag till det gamla fiket för en frukostfika med en lunch-Daniel.

Bakom mig i kön på fiket var det en tjej och hennes familj som försökte smita före för att ta bord där inne. Så jag sa åt henne ”Ni kan ju inte tränga er före och ta bord innan vi som är framför har fått ta plats först”. Svaret blev ett ”Ah mäh” och en sur blick som att jag typ var helt dum i huvudet som sa så. Hade det varit tomt på folk i fiket hade jag inte brytt mig, men eftersom fiket var halvfullt redan, vi var flera i kön framför och det eventuellt kunde betyda att vi som stod framför kanske inte fick plats så tyckte jag att va f-n liksom. Skitsamma om hon blev sur. De fick plats ändå sen när det blev deras tur eftersom folk samtidigt gick.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.