Lite mindre skräpigt i alla fall

Det jättestora trädet utanför mitt köksfönster. Det som de började ta ner redan innan jul har de idag äntligen börjat ta tag i igen. Eller inte.

Sedan de började där någonstans i mitten på december har ingenting hänt. Halva trädet står fortfarande kvar och en stor hög med ris och grenar har legat och skräpat på marken (vilket jag har stört mig på eftersom det sett ut som en jäkla soptipp när jag kollat ut genom fönstret). Idag kom i alla fall en snubbe med en liten maskin och plockade bort riset och grenarna från marken.

Men resten av trädet ska också bort (eftersom det dog av Almsjuka) men det verkar som att kommunen glömt bort det (eller nåt sånt). När de väl kommer ihåg det sen igen kommer säkert resterna av resten att ligga och skräpa i närmare ett halvår igen.

Annars rullade dagen på och det är hårdfokus på en ny tjänst vi ska skapa till framtiden. Det var en sen lunch ute och promenaden efter jobbdagens slut blev bara några hundra meter eftersom det regnade från sidan när jag gick en bit och kände ”nä fy f-n” och sen vände hem igen.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.