Lördag, äckligt novemberväder och första intrycket av iPhone X

Idag är det sånt där väder som gör att man inte ens vill gå utanför dörren. Det blåser halv storm, vilket gör att regnet som regnar kommer sidledes. Temperaturen är bara ett par grader och det är allmänt sådär äckligt oskönt.

Men fika blev det. Sen åkte jag hem till föräldrarna och sa hej och grattis på Fars dag (även om det egentligen är i morgon). Sen åkte jag hem och kröp upp i soffan … och jag tror nog att jag stannar i den resten av lördagen.

Telefonen då? Jo, jag är sjukt nöjd. Den känns väldigt bra. Innehållet är ju som det är. Jag loggade in och vips (nåja, efter en lång stunds laddning) så finns alla mina grejer på plats i telefonen. Hemknappen saknar jag inte alls. Jag har redan vant mig vid det där strecket på skärmens nederkant.

Bilden är från en solig dag i Sopot när jag var där tidigare i höstas.

Andra om , , , , , ,

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.