Man gör tisdag som vanligt

Det var en väldigt dimmig morgon på vägen till jobbet idag. Typ som att åka genom en vägg av gråvit sörja. Mörkret och mikrodugg gav nästan en känsla av skräckfilm. Dimma gör det en aning jobbigare att köra, men samtidigt så gillar jag det litegrann. Rent visuellt alltså.

Förmiddagen försvann med lite allt möjligt och saker som gjordes och meddelanden som svarades på. Sallad till lunch. Sen mer jobb, bland annat med att gå igenom appen vi jobbar med så att saker är som de ska. När de inte är det skriver jag meddelanden om hur saker måste justeras.

Sen blir klockan dags att åka hem.

Halvvägs stannar jag och tankar bilen och väl hemma i byn passar jag (som vanligt) på att handla lite nödvändigheter innan jag kommer hem till min lilla lya … och bilden ovan är från i söndags.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.