Att resa hem är svårt, men det är skönt att komma hem

Min morgon börjar någonstans i Sydamerika. Jag är nyss rånad på min plånbok och rusar fram för att hinna med planet hem som jag nu också saknar biljetter till och min bilnyckel är borta. Allt är fel, stressigt och jobbigt och hur ska jag komma med planet? Just där och då vaknar jag, på det där dåliga sättet där hela jag känner mig helt uppstressad.

I duschen hänger känslan kvar och torkad och påklädd sätter jag mig med en skål flingor. Tulpanerna på bordet framför mig håller på att blomma över och det får mig att tänka på annat och då blir jag lugn igen. Konstigt hur känslan från drömmar kan hänga kvar så starkt.

Jag diskar skålen, packar ihop mina saker och åker till kontoret. Bra flow i trafiken idag och sen går dagen och det är bland annat ett möte för att diskutera framtida funktioner. Plötsligt slår klockan lunch och vi går till gamla Ming. Buffé med svenskifierad asiatisk mat (vilket betyder mycket friterat i olika former med ganska snäll smak). Nyttigt alltså, men gott. Sen tillbaka och eftermiddagen som fortsätter ungefär som förmiddagen.

Halv fem åker jag hem genom ett mörkt östergötland. Samtidigt som jag parkerar bilen hemma gäspar jag och tänker att det skönt att komma hem.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.