Man måndagar sig (igen)

Måndag igen och idag var det mest möten som tog upp min förmiddag. Lunch på det och sen mer möte. Sen dog min hjärna och då var det dags att åka hem till den (idag soliga) lilla staden igen.

Sen det där när jag går till mataffären och glömmer att handla det jag hade tänkt att handla. Igen och lite för ofta. Borde bli bättre på att skriva ner det jag behöver istället för att lita på mitt inre rabblande av en inte så färdig lista. Idag provade jag även min hemmabutiks nya ”scan and go” och det var kanske inte helt smidigt eftersom jag inte hade en vagn som kunde hålla min tygkasse. Snabbkassorna är nog tillräckligt smidiga ändå.

 
Ovanför är en bild på ett trasigt växthus bredvid det jag postade för ett tag sedan.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.