Man späker sig och svullar

Jag slutade äta socker för ett tag sedan (allt onödigt + godis) och försöker hålla mig från onyttigheter på vardagarna när jag jobbar (eftersom det lite för ofta kan bli både det ena och det andra av godis och onyttiga saker). Frukt är såklart mer än okej att mumsa på, så istället för choklad och godis blir det nu vindruvor (som vanligt) och färsk ananas.

Jag fettade nämligen på mig lite för mycket både före, under och efter corona så att tappa några kilo vore ju bra tänkte jag … och nu, ett par månader senare börjar det så smått faktiskt även märkas på vågen. Så idag blev det alltså en riktig svullburgare till lunch på en av alla de där små hamburgerhaken i Linkeboda.

Annars var det en helt vanlig dag. Solsken var det också och det gör mig glad. Jobbet görs. Jag pillar på saker som kommer att finnas i framtiden och det höll jag på med mest hela dagen. Sen blev det dags att åka hem till min lilla stad. Sådär som jag brukar.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.