När ens inre klocka går fel

Vafalls! Vad är det för märkligt elände att vakna redan halv fem på morgonen och inte kunna somna om – trots att klockan inte är tänkt att väcka mig förrän två och halv timma senare. Nåja. Dagen gick bra ändå. Jag hängde på kontoret och filijokade med grejer som ska göras. Sen köpte jag en lunch som åts (take-away från det där thai-stället) innan jag fortsatte tills det var dags att åka hem … och då gjorde jag exakt just det.

 
Här ovanför är ännu en bild från Lissabon som jag hittade i telefonen.

2 kommentarer

 1. Svara
  Richard Lindgren ons 15 mar 2023, 07:39

  Vilken tur att man har telefonen med sig för det mesta. Egentligen skulle man utnyttja den att ta bilder med mer än vad man gör. Just för att man alltid har den med sig. Även om det är en liten tröst så kan jag tänka mig att dina mobilbilder från Lissabon är ganska värdefulla nu.

  • Svara
   Janne ons 15 mar 2023, 18:04

   Även om det var den andra som jag egentligen fotade med och tog väldigt många bilder med, så blev det ändå en del med telefonen. Just på det där ”jag tar en med telefonen också”-sättet, för att få en slags variant. Det blev kanske 75% med finkameran och 25% med mobilen.

   Så jag använder faktiskt min telefonkamera ganska mycket. I alla fall till vardags. För en snabb bild vid sidan av den större kameran (eller när man helt enkelt inte orkar bära den med sig).

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.