Många svordomar blir det

En riktig surdag idag. Med många svordomar. Först regnrusk och gråväder. Sen har jag suttit och jobbat med powerpoint hela dagen. Ett program jag verkligen avskyr pga uselt och fyllt med idiotiska funktioner som förstör arbetsflödet så till den milda grad att jag blev direkt förbannad framför skärmen. Sen blev det lunch med Niklas innan jag gick tillbaka och svärandes fortsatte eftermiddagen med samma eländiga skitprogram.

På vägen hem blev jag också orimligt förbannad när jag först på motorvägen hamnar bakom en som blockerar vänsterfilen genom att ligga och snigelomköra i typ 100 km/h där det är 120. En stund senare, på landsvägen, bubblar det över i många svordomar när bilen framför, trots att den redan håller gränsen på 80 km/h bromsar ner till 65 varje gång han passerar en fartkamera.

Fucking idioter, både Microsoft och bilisterna … och SD.

Läser att Kalla Fakta avslöjat SD:s trollfabrik. Bra att det kommer upp till ytan även om jag trodde att det redan var allmänt känt att SD, deras trollarmé och propaganda­medier ägnar sig åt det där skitbeteendet (och gjort i flera år). De jobbar hårt med att så split och skapa misstro. SD har sina rötter i dynga och de fortsätter att klampa omkring i dynga. De har aldrig varit, är inte och kommer aldrig att bli ett ”vanligt” parti.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.