När fredagen kommer med lådor för saker och nytt operativsystem

Najs med fredag och allt vad det innebär. Som vanligt och som det ska vara. När jag stängde igen jobbdatorn åkte jag och handlade några såna där stora plastförvaringslådor med lock. Garderober ska rensas och saker ska både kastas (återvinnas) och skickas upp på vinden. Speciellt den där i hallen som knappt ens går att stänga längre på grund av överfull. Borde egentligen rensa på vinden också. Men … orka.

Jag köpte en ljusslinga också. En ny, lång med många små lampor på, som jag nu har virat runt busken på terrassen. Mörkret behöver lite ljus och det gör att det glittrar fint därute.

Samtidigt som jag satt och jobbade förut passade jag på att uppdatera min (privata) dator till nya Big Sur. Jobbdatorn får vänta ett par dagar för jag är osäker på om programvaror har hunnit hänga med. Men nu när jag satte mig vid min dator känns den nästan som ny bara för att allt är uppdaterat, fräscht och snyggt. Bra med uppdateringar som känns så.

Nu helg!

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.