När solen går ner blir det mörkt

Idag var min lille bil på service. En sån där vanlig man gör då och då. Så det blev en lånebil som var ungefär lika stor som en liten miniatyrbil. Växelspak hade den också. Så himla onödigt att ha när det finns automat. Det är så mycket bekvämare och skönare.

Sen kom jag hem till den lilla staden, gick och handlade innan jag sen landade hemma. Nu ska jag trycka på knappen och uppdatera min dator med det nya systemet.

4 kommentarer

 1. Svara
  Richard Lindgren tor 28 okt 2021, 12:32

  Aha! Det har kommit ett nytt OSX alltså? Har så dålig koll på det. Men du borde ju kört det någon dag iallafall så att man kanske kunde få ett första utlåtande innan man själv trycker på knappen! :-9

  • Svara
   Janne tor 28 okt 2021, 18:28

   Kör bara! Det är inget att vänta på 😀 . Men om du har ditt system hyfsat uppdaterat är det ju inte jättemycket nyheter, men tydligen desto mer fix under ytan. Kolla MacWorld, de har gått igenom.
   https://macworld.idg.se/2.1038/1.751576/mac-os-12

   • Svara
    Richard Lindgren fre 29 okt 2021, 09:17

    kanske får kolla på det i helgen.:-). Jag kör med Big Sure idag så de kanske inte blir någon stor förändring som du säger. Kanske att jag ska vänta lite, då jag har några 3:dje parts program som inte brukar hänga med på en gång.

    • Svara
     Janne fre 29 okt 2021, 10:22

     Ja, det kan egentligen vara bra att vänta till .01-versionen, så hinner de med och man slipper ”barnsjukdomarna”. 😀 Själv är jag för otålig för sånt.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.