När vädret suger babianröv

Det var en väldigt skön sovmorgon, sen upp till en kaffe med Stenis nere på kaféet. Efter det gick jag ett varv. Som man gör. Ute på piren blåste det nästan som full storm, så jag vände och gick längs sjön tillbaka hem till lugnet.

Det här jäkla vädret gör f-n ingen glad (inte mig i alla fall). Nästa vecka ska det tydligen fortsätta på samma sätt med tråkväder. Så pass att jag sitter och funderar på om jag ska dra iväg någonstans. Än så länge kollar jag bara runt lite och det finns egentligen inga planer eftersom jag inte har någon brådska med någonting. För det är semester och då kan man ju bara chilla lite.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.