Nästan som sommarvärme!

Oj vilken stillasittande dag. Alldeles för mycket. Först en förmiddag där jag knappt rörde en fena (annat än händer och fingrar på datorn). Möjligen blev det något toabesök också. Men stilla. Sen lunch och jag passade på att ta en kort promenad i solskenet. Sen fortsatte eftermiddagen på samma sätt som förmiddagen. Jag var så inne i det jag höll på med att jag helt glömde bort att ta paus eller sträcka lite på mig. Pauser har jag i och för sig varit dålig på under de veckor jag suttit hemma och jobbat.

Det är inte bra. Men de naturliga pauserna blir inte av när man sitter i sin ensamhet hemma. Inte för mig i alla fall. Så vid halv fem reste jag mig upp och tog en timmes rask promenad. Det är som sommar ute och det är strålande solsken och det är alldeles varmt och härligt. Otippat varmt. Jag gillar’t.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.