Natten som inte ville
(men världen väntar … eller?)

Vilket irriterande natt. Jag sov riktigt illa. Eller snarare väldigt lite. Först somnade jag in som vanligt. Men av någon onödig anledning vaknade jag vid ett och var alldeles … klarvaken. Så jag låg där och försökte somna om. Och så höll jag på fram till fyra kanske (?). Sen vaknade jag igen vid halv sex. Så det blev kanske tre och en halv timma eller något sånt. Inte så lagom.

Men jobbet funkade ändå. Det var en lugn dag och bara ett enda möte. Det kändes najs.

Idag var jag förresten hos polisen och hämtade mitt pass som jag fixade för några veckor sedan. Jag har väl inte planerat att åka iväg idag, utan är mer bara väldigt sugen på att komma iväg. Någonstans. En långhelg kanske? Passet möjliggör och det finns flera platser jag är sugen på. Det är nog dags att börja fundera mer ordentligt nu när jag kan dra när jag vill (om det passar med jobbet såklart.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.