Nedräkning med bara en dag kvar

Näst sista dagen på jobbet och jag känner mig väldigt klar och redo att gå vidare. Jag kan inte påstå att jag gjort så mycket de här sista dagarna (och idag). Jag har laddat upp grejer till den gemensamma servern och skrivit kommentarer till saker som finns. Hela veckan har varit en enda långsam utfasning av mig själv.

Lunchen åts idag i en kyrka (hoisinglaserad kycklingfilé och nudlar) och den var torftig och inte speciellt bra. Men miljön därinne i den gamla kyrkan var ändå lite charmig.

Eftermiddagen … ah, vette f-n. Den bara försvann i ett töcken av att jag inte gjorde något speciellt alls. Vid fyra packade jag ihop och åkte hemåt och när jag kom hem till min lilla stad gick jag och fikade med Stenke en kort stund eftersom han fyller år idag.

Efter det gick jag hem till mig.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.