…och på radion spelas glad musik

Jag råkade vakna tidigt idag – trots lördag och helg. Jag antar att jag sovit klart. Så jag gick upp, åt mig lite frukost och gick sen och la mig en stund igen. Scrollade igenom sociala flöden, lite nyheter och annat elände i världen. Sen gick jag upp igen, duschade, gjorde mig i ordning och gick sen ner till kaféet och drack kaffe med Frode och Stenis. En liten solskenpromenad efteråt blev det och det var kallt, men fint. Klarblå himmel och lugn vind är ju att föredra.

Sen hemma med lunchfixning som blev god och nu ska jag nog bara lata mig en liten stund. Eftersom det är skönt och det är sånt man ska göra när man är ledig.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.