En fredag kom och försvann (typ)

Det blev en skön fredag och jobbet jobbades hela dagen och lite längre än planerat – men så kommer hela företaget och dess koncept lanseras på marknaden nästa vecka på Europas största mässa. Det ska bli intressant.

Idag ringde försäkringsbolaget och berättade att de (äntligen) förstått att det var en fin kamera jag blivit av med och att de inom ett par dagar sätter in pengar på mitt konto. Det är ju skönt att den delen är avklarad, men jag vill fortfarande ha alla de där bilderna som jag knäppte under veckan nere i Lissabon.

(Bilden ovan från min telefon får vara substitut)

Efter jobbet åkte jag hem till en liten AW med Olly. Det var najs att sitta och hänga med honom en stund och efter den gick jag hem och sjönk djupt ner i fåtöljen.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.