Pappan, hans dag och en tvättstuga

Jag hamnade på kafé med en Daniel och där satt vi någon timma. Sen är det tvättstugan som pockar på ungefär som vanligt eftersom det brukar vara så varannan söndag.

Pappan, hans dag och en tvättstuga | © Jan AnderssonIdag är dagen för min far. Fars dag. Fast den firas inte. Där hemma är mamman krasslig i feber och förkylning, så pappan fick nöja sig med telefon istället för besök. På bilden här bredvid sitter pappa och jag. Från förr i tiden när jag var en väldigt liten parvel och han var yngre då än vad jag är nu.

Bilden ovanför hittade jag i samma mapp. Det var 2011 och där låg jag i tvättstugan och dog av tråkighet.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.