Problemet med att bajsa på jobbet.

Man kanske åt lite för mycket av något igår. Man kanske har druckit alldeles för många koppar kaffe och man är inte är riktigt hundra i magen, så som man ska (brukar) vara. Och man sitter där på toastolen och det plumsar i alla fall eftersom pappret man har lagt i innan är aningen för fint och mjukt så att det blir för uppblött alldeles för snabbt eller har hamnat snett. Och samtidigt som man sitter där och det plumsar … så pruttar man litegrann. Då blir jag paranoid och jag sitter där och tror att det hörs långt ut på kontoret och alla mina kollegor sitter och fnissar åt mig för att jag sitter och bajsar högljutt. Efteråt tvättar jag händerna och slösar extra mycket med tvålen för att dölja eventuell lukt, sen skyndar jag mig tillbaka till mitt bord och hoppas att ingen såg att det var jag som kom ut därifrån.

8 kommentarer

 1. Svara
  SANDRA tor 10 maj 2007, 15:24

  Mhm. Vet precis hur du känner. Jag vägrar att skita på offentliga toaletter.

 2. Svara
  Magnus tor 10 maj 2007, 16:24

  Så sant som det är sagt! Från toaletten på mitt jobb vet jag att det hörs ut. Jag har nämligen råkat höra kollegor. Man vill inte gå, men ibland måste man. Det är nästan ett arbetsmiljöproblem. Alla borde ha en egen, personlig toalett så skulle man slippa oroa sig och magåkommorna hos de svenska arbetarna skulle nog sjunka drastiskt.

 3. Svara
  Padre tor 10 maj 2007, 21:26

  Ännu värre är det när man bara ska gå in och pinka och märker att det osar när man kommer in -ibland syns lämningarna i holken. För att demonstrera att det inte var jag, låter jag sittringen vara uppfälld. Strindberg hade rätt, det är synd om människorna.

 4. Svara
  Källargubben fre 11 maj 2007, 15:14

  Faan Janne! Alla måste ju skita, så passa verkligen på att kräma lite på jobbet. Man slipper betala för pappret samt får en välbehövd paus. En extra bonus är en snabb liten skinnflöjt i bara farten.

 5. Svara
  Mia lör 12 maj 2007, 01:01

  Jag har löst problemet på ett ganska bra sätt. Tycker jag själv åtminstone. Detta förutsätter dock att man är en snabbskitare – inget sitta och småplutta i en kvart alltså.

  Nå.

  Man går in på muggen, låser dörren och sätter sej. Sen väntar man ungefär så lång tid som det skulle ha tagit att göra ”bara” nummer ett. (Det går bra att göra nummer ett också, om man nu behöver). Därefter river man av lite papper och prasslar med – men lägg det inte i muggen än. Spola först! SEN lägger man i pappret. Omedelbart därpå drar man på vattenkranen som om man skulle tvätta händerna (detta förutsätter förstås att det finns ett handfat inne på muggen). Och samtidigt som det fortfarande brusar av spolningen i muggen och vattnet i handfatet rinner, så passar man på att trycka ut hela laddningen av nummer två. Även en redig brakskit döljs av vattenbrusandet, så det är bara att släppa loss. Därefter spolar man omedelbart, så att eventuell odör liksom följer med ut i avloppet.
  Klart!

  För övrigt måste jag hålla med Källargubben: Är det nån gång man ska skita så är det på arbetstid. Då har man ju betalt för det!

 6. Svara
  Göran mån 12 nov 2007, 20:26

  Hej, Mia!
  Det här är ju fobi! Jag brukar för det mesta bajsa innan jag går till jobbet på morgonen.. Jag kan bli nödig innan jag går hem på eftermiddagen. Då låser jag dörren, sätter mig och trycker ut hela laddningen. Jag struntar i om det pluppar! Vem skulle vara intresserad av det? Vadå nr 1? Skall man hålla sig då och knipa igen bara för att sedan lägga ett ihopvikt papper i muggen? Hur många gör det?
  Vem tror att man tvättar händerna 2 ggr av ev ålyssnare? Sanslöst!
  Det finns de som som drar igen dörren hemma till toan, men aldrig jag.
  Är singel, men hade jag haft en kvinna hos mig hade jag inte dragit igen dörren. ”Du, jag skall bara bajsa, kommer snart”! Det är ju löjligt att detta skapar problem. Varför hämningar! Alla måste göra det!
  Därför är det inget problem!

 7. Svara
  anonym mån 30 maj 2011, 17:57

  jag tycker det är veldigt skönt att skita på jobbet det får järna höra ocså jaag brukar r***a ur mig samtidigt sköönt

  • Svara
   Janne mån 30 maj 2011, 18:12

   anonym: Eh, det där var en jättekonstig kommentar!

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.