Regn, jobb och att ta beslut

Okej, jag tar tillbaka vad jag sa igår. Om att jag tyckte att det ska bli trevligt med lite regn. Sent igår kväll, när jag låg i sängen, dök det plötsligt upp rejäla vindar och ett riktigt skyfall. Idag har det regnat lite smått mest hela dagen. Så nu kan solen komma tillbaka.

Jobbveckan fortsatte med att pilla med saker som görs. Ett möte möttes och lunch blev det. Sen ett möte till med mina design-kollegor nere i Växjö och en stund senare hade arbetsdagen plötsligt tagit slut och jag åkte hem.

Idag tackade jag nej till ett jobberbjudande som jag fick för ett par veckor sedan. Jag har gnagt tankar om och om igen, funderat och ältat mig fram och tillbaka. Men just nu känns det inte riktigt som att det är rätt tillfälle (eller vad man nu ska kalla det). Jag har det helt enkelt lite för bra och kul där jag jobbar nu. Kanske kommer jag ångra mig, men då får det vara så. Det går kanske fler tåg. Någon gång i framtiden.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.