Så blev det mitt i veckan

Det var en väldigt seg morgon. Som det blir när man har både druckit vin och inte sover i sin egna sköna säng. Efter dusch och ihopplockning av mina grejer och mig själv tackade jag Niklas och gick ner till kontoret.

Det är ändå najs att slippa pendla.

Borde jag flytta till Linköping? Att slippa pendlandet vore najs. Tanken återkommer med ojämna mellanrum och svaret till mig själv landar alltid i ”nej, för det vill jag inte”. Men jag kanske borde? Eller inte.

Jobbet gick som det brukar och jag försökte få styr på en lista som ska listas. Det kanske blir bra. Sen. När det är klart. Ska bara bolla funderingar både fram och tillbaka.

På vägen hem var det stormiga vindar där ute på slätten som skakade bilen. Väl hemma var det fullständigt kaos (nåja) eftersom mina utemöbler åkt omkring på terrassen, stolar blåst omkull och parasollet vippat av de kraftiga vindbyarna. Jag måste nog ringa någon kvällstidning och prata ut om det.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.