Så gick dag 19 515 i livet

I morse på vägen stannade jag för att knäppa en bild på de knallgula rapsfälten. Det blev inget bra, så på vägen hem stannade jag igen och tog en bild till. Knallgult och vackert. Klarblå himmel också. Man gillar ju den här tiden på året, det gör man.

Jobbet var annars som vanligt. Det flöt på och dagen gick snabbt. Lunch blev det också. Krämig kycklingpasta med zucchini och broccoli, toppad med riven Grana Padano. Sen när klockan blev fem åkte jag hemåt. Efter att jag svängt av Mantorp tog det stopp (något vägarbete), så jag svängde upp på motorvägen igen och åkte via Väderstad istället.

Sen kom jag hem till min lilla stad och då passade jag på att spola av bilen från pollen och fågelskit borta på högtryckstvätten.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.