Så tar arbetsveckan slut och det är så jäkla skönt!

Ett möte inbokat direkt på morgonen gjorde att jag började dagen tidigare. I och för sig bara en liten stund, men ändå. Annars hade jag fått trilla in i mötet på skärmen både stressad och flåsig och det kanske inte är så. … snyggt. Diskussion om skisser. Mycket diskussion blir det för liten grej. Så kan det vara ibland.

Sen var det fullt kontor idag igen och jag stängde in mig i ett rum och spelade in filmer på en av våra produkter. Hur man trycker på knappar och sånt. Sen satte några av oss i det ”rosa rummet” och gick igenom saker som behövde gås igenom. Sen blev det Tikka Masala-lunch och efter det åkte växjögänget hem till sitt och eftermiddagen blev lugn och skön och då valde jag att sluta tidigt och åkte hem redan vid tre-snåret.

För det är äntligen fredag. Igen.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.