Saker blir inte riktigt
som man tänkt sig

Hurra för mig! Det är min egen lilla dag idag. En födelsedag. Ett år äldre men inte ett dugg visare. Egentligen hade jag inte tänkt att vara hemma nu. Jag hade en idé om att en stad någonstans i södra Europa skulle varit trevlig att besöka. En långweekend såhär innan jul för att komma iväg och fira och unna mig själv. Så jäkla tji fick jag. Corona ställer allt på ända.

Istället blir det något annat. Resan får bli av vid ett senare tillfälle. Kanske någon gång i vår eller framåt sommaren (?) om det där jävla viruset lugnar ner sig. Sovmorgon blev det eftersom jag är ledig hela dagen. Sen kommer det förhoppningsvis ändå bli en både avslappnad och skön dag. Jag firar för mig själv, lite mindre, närmare och kanske med ett glas bubbel.

4 kommentarer

 1. Svara
  Pontus tor 17 dec 2020, 12:01

  Grattis! Fira med ett onödigt spontanköp i stället för resa. Airpods max kanske?

  • Svara
   Janne tor 17 dec 2020, 12:14

   Tack och ja, de känns faktiskt väldigt onödiga. 😀

 2. Svara
  Richard Lindgren tor 17 dec 2020, 15:57

  Grattis på födelsedagen Janne!
  Eftersom jag fyllde 50 år för en månad sedan och du och jag varit klasskompisar i 9 år så fyller ju troligtvis du också 50 år idag. :-). Så då får man absolut unna sig något extra. :-).

  • Svara
   Janne tor 17 dec 2020, 16:26

   Tack. Jag har unnat mig en dag av ren lättja och avslappning … och grattis i efterskott!

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.