Seg start och en lampa?

Igår, efter jobbet … Jag skulle bara möta upp Olly och Sebastian för en kort liten AW och ett glas. Men det blev en lång och flera stycken. Så i morse vaknade jag segare än vanligt. Men lite frukost, en kort tupplur efteråt så blev jag (i alla fall halvt) redo för dagen.

Fika blev det såklart. En kaffe med Stenis nere på fiket. Sen den korta lilla strosen längs sjön och även om den fina solen sken på mig var det bitande isigt där nere vid vattnet. Sen kollade jag på lampor eftersom jag vill ha en fönsterlampa som jag inte riktigt vet vad jag vill ha fast jag vet exakt när jag ser den (logiskt) och den fanns inte idag.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.