Skön söndag i fel byxor

Jag trodde först att det var molnigt och svalt ute idag, så jag drog på mig jeans. Men sen när vi satt där på fiket tittade solen fram och det blev det plötsligt väldigt varmt istället. Inte jeansväder alls. Stilla är det också, ingen fläktande bris. Men kaffet smakade bra och promenaden gicks längs en lugn sjö. Efter det gick jag hem och bytte om till shorts och cyklade bort till den andra affären och handlade saker som behövdes. Sen blev det lunch och resten av dagen ska jag ägna mig åt lättja.

Mitt öga dock … hmm … det känns inget speciellt, gör inte ont och rinner inte lika mycket som igår, men det är svullet både på insidan och runt om på utsidan och ser rent ut sagt förskräckligt ut. Är det inte bättre i morgon får jag gå till doktorn.

Varning för bilden nedan. 😛

 

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.