Tillbaka till den vanliga vardagen

Jag började vardagen igen med att jobba hemma. Vaktmästaren skulle komma förbi och kolla på min köksfläkt som är knas. Det var otippat lätt att vakna och komma igång igen även om hjärnan kanske inte är riktigt tillbaka på banan än. Jag gissar att det däremot blir svårare att vakna i morgon. Första dagen tillbaka brukar vara enklare än den andra.

Måndag betyder (som vanligt) att det är lite av en mötesdag. Bland annat med min chef för att se vad som behöver göras innan jag försvinner. Jag vill ju att min uppsägningstid ska kortas ner litegrann. Vi får se hur det blir … om det går.

Köttbullar till lunch ute på stan innan eftermiddagen fortsatte med ännu ett möte och allmänt småfixande med grejer efter ledigheten. Sen en omväg till affären, men det regnade, så den blev kortare än planerat.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.