Tisdagen kom och gick sådär fort

Jag vaknade, gjorde morgonen och drog sen iväg till kontoret. Inte en så svårstartad tisdag som jag trodde att det skulle vara. Skönt det. Dagen rullade på. Jag har redan satt igång med lite städning i datorn för att få i ordning på filer, dokument och mappar. Tårta blev vi bjudna på också, eftersom en av kollegorna fyllde år. Det var ju trevligt.

Sen blev det raggmunkslunch. Inte så spännande och lite uttjatat kanske. Har jag kanske ätit det en gång för mycket för att tycka att det är intressant? Alltså, det är ju gott, men samtidigt lite … mäh.

Tillbaka på kontoret fortsatte eftermiddagen som eftermiddagar brukar och när klockan slog halv fem packade jag ihop och åkte hem till min lilla stad.

 
Bilden: Storgatan igår kväll.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.