Tisdagsfrost och snösuck

Jag verkar ha kommit in i en sån där morgontrötthetssvacka igen. En sån som är lite värre än vanligt alltså. Som idag (igen). Ville inte gå upp. Alls. Men jag tvingade mig och klev in i dusch, på med kläder och en liten skål flingor innan jag lämnade lyan. Det var ett par tunga suckar när jag insåg att jag måste skrapa rutorna på bilen.

Men jobbet gick som jobbet brukar. Det flöt på och gjordes.

Sen tillbaka till bilen och det snöade så smått. Iväg och ut på motorvägen och där mötte jag tydligen ett väldigt snöoväder för plötsligt var det som en vit vägg framför bilen och det fullkomligt vräkte ner flingor från alla håll. Långsamt rullade det i karavan av bilar. Sista milen hem i ungefär 40 km/h.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.