Lugnt & försiktigt i trafiken!

Smart som jag var, innan jag visste att det skulle bli snökaos igen, så lämnade jag mina jobb­grejer på kontoret igår. Så i morse var det bara att pulsa sig genom flera decimeter snö, borsta av allt från bilen och skrapa den hårda isskorpan där under innan jag kunde sätta mig och köra in till kontoret.

Innan jag ens lämnat stan sladdade jag rejält i en korsning och snurrade ett halvt varv. Som tur var fanns inga andra bilar i närheten, så det var bara att styra upp och fortsätta. Långsamt och försiktigt hela vägen. Bitvis halt. Motorvägen ganska chill ändå.

Det är ju inte direkt förvånande att det kommer snö i februari, men glad över det är jag inte. Jag var liksom klar med vinter. Så jag säger blä till det här.

Sen jobb och genomgång av vår app så att den ser ut och fungerar som det är tänkt. Jag har skrivit en hel radda med kommentarer till utvecklarna om saker som behöver putsas på. Det blir nog bra sen när det är klart. Efter det åkte jag hem och det gick bra det med. Halvvägs stannade jag för att tanka. Det var … tråkigt.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.