Växter hemma, ny och gammal

Efter jobbet – som var en ganska vanlig tisdag – så passade jag på att svänga förbi en stor blomaffär (eftersom jag råkade ta död på en krukväxt hemma förra veckan). Där köpte jag mig en fin Calathea Makoyana (eller Påfågelsblad som den också tydligen kallas) och en kruka som passade till den.

Sen åkte jag hem och våldförde mig på den ena av mina sneda och skeva Yuccapalmer. Man kan tydligen skära ner dom ganska hårt och förhoppningsvis kommer den då att ta sig i kragen. Så jag testade det. Två av de avskurna delarna stoppade jag i vatten och de ska – förhoppningsvis – få nya fina rötter så att jag kan plantera dem sen.

Sen åt jag kvällsmat och gjorde kväll.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.