Veckovill och stillsamt pianoklink

Nu har jag hamnat i det där stadiet när jag inte riktigt vet när vi är. Det är en ganska skön vilsenhet bland veckodagarna. Datorn säger att det tydligen är lördag idag, men det skulle lika gärna kunna vara onsdag eller söndag. Eftersom jag är fortsatt ledig några dagar till så kvittar det faktiskt. Jag har absolut ingenting inbokat, inga planer eller inga måsten som ska göras. Jag bara är.

Jag plockade ut några godbitar från soundtracket till Soul som jag såg häromveckan och de snurrar nu frekvent i högtalarna hemma. Trent Reznor och Atticus Ross har komponerat några fantastiskt fina och stillsamma pianomelodier som nästan som värmer en i grårusket. Som till exempel ”Epiphany” som får bli dagens låt.
 

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.