Vissa människor borde inte vistas bland andra

Jag får verkligen en stark aversion mot människor ibland. Som idag när jag åkte bort till Tåkerns östra sida och området där vid Naturum. Jag trodde (tyvärr) i min enfald att eftersom det är en sån otroligt gråmulen och vädermässigt tråkig dag kommer naturen vara lugn, rogivande med kanske inte så mycket folk därute.

Tji fick jag.

Det var stökiga familjer, skrikande barn och folk som uppenbarligen inte vet hur man beter sig, bara har sig själva i åtanke och högljutt skrämmer bort allt eventuellt naturliv i området. Ingen förälder tycks ha förmåga att påpeka för sina barn att man inte behöver kasta saker omkring sig och avgrundsvråla rakt ut när man är där bland andra.

Men jag såg en fin ekorre som jag inte hann att fotografera.

 
Fin natur, jobbiga människor
Fin natur, jobbiga människor

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.