En bild från kameran:
Det märkliga paret och den osynlige mannen

När jag var nere på Louisiana för ett par veckor sedan knäppte jag bilder. Paret till vänster dröjde sig kvar på ett väldigt märkligt sätt och det verkade som att de ville att jag skulle ta kort på dem. Varje gång jag höjde kameran liksom stannade de upp, vred och vände på sig och nästan som poserade där framför tavlan. Det var som att de låtsades titta på och diskutera motivet. Killen i mitten dök upp som från ingenstans. Plötsligt stod han bara där mitt i rummet.

Andra bloggar om , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Svara
  Joakim Ewenson söndag 13 augusti 2017, 15:12

  Det var ju ändå rätt bra att de stannade kvar, för de gör ju en hel del för bilden. Även den osynliga mannen gör sitt till för att få en intressant bild!

  • Svara
   Janne måndag 14 augusti 2017, 19:59

   Det har du rätt i. Men just där och då tyckte jag att de var i vägen och ville att de skulle gå vidare. Men det funkade ju ändå! 😀

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.