Hej Roadtrip, hej Rubjerg Knude fyr!

Mitt enda planerade mål med min lilla roadtrip var att åka och titta på fyren vid Rubjerg Knude utanför Lønstrup. 23 meter hög och 67 meter över havet, står den mitt i en enorm sanddyn som sakta flyttar sig och som gör att fyren om några år kommer att rasa ner i havet.

 

Rubjerg Knude fyr | © Janne A

Rubjerg Knude fyr | © Janne A

Rubjerg Knude fyr | © Janne A

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

1 kommentarer

  1. Svara

    […] om att vi borde åka till Rubjerg Knude och fyren som inte kommer stå kvar där många år till. Han har själv bloggat om sitt besök där. Efter att ha bildgooglat och läst lite om fyren insåg jag att detta var right up my alley och vi […]

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.