Åh nej, jag vill inte ha mer vinter!

Plötsligt ligger det tio centimeter snö på marken. Det är ju ljust och fint, men eftersom det är plusgrader så är det den där blöta varianten som kommer att bli väldigt slaskig under dagen. Dessutom vill jag ju väldigt mycket hellre ha vår istället för blöt snö. Så jag hoppas verkligen att det var vinterns ”sista ryck” som dök upp och att det försvinner fort.

Att åka till jobbet gick alltså oändligt långsamt. Folk i bilarna framför mig körde lugnt och försiktigt. Det är ju bra, men tidvis kändes det som att de stod still. Väl på jobbet hade en DHL-lastbil blockerat infarten till parkeringen. Idiot, tänkte jag om den föraren då. För hade han bara backat bakåt en meter hade det inte varit några som helst problem, vare sig för honom (som då kommit ännu närmare entrén) och för mig som behövde komma in till parkeringen.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.