Nyhetsöverdos och en gnutta trams

Det är söndag och jag har absolut ingenting inplanerat. Det var sovmorgon och en sån där lite långsam, skön slöfrukost. Jag har duschat, klätt på mig och gjort mig i ordning.

Nu sitter jag med en kopp kaffe och planlöst surfar runt lite på nätet för att se hur världen ligger till. Det är Melodifestival, Turkiet/Syrien och Trump som toppar nyheterna. Jag får en deja vu och tänker att jag har varit med om det här förut. Den här sorgliga känslan av att inte orka med och vara helt blasé inför nyheterna om världens oroligheter.

Men så ser jag inslaget om Simone Gierts ”dåliga” robotar och fnissar lite.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.