Även solen har sina fläckar

Jag står först i rödljusets kö och när jag väntar på att ljuset ska slå om, dagdrömmer jag mig bort och märker inte att ljuset slår om till grönt förrän jag hör bilen bakom mig tuta argt. Då har jag redan stått ett par sekunder för länge. Sekunder som vid ett rödljus känns som en evighet. Jag trycker på gasen (aningen för lite, eftersom jag fortfarande halvt är kvar i dagdrömmen och inte riktigt fattar vad som händer) och släpper kopplingen så att bilen skuttar till … hoppar fram någon decimeter och dör.

Paniken kryper på och jag vrider om nyckeln, startar bilen så snabbt jag bara kan och gasar iväg med slirande hjul. Känner att jag blir generad och kör lite för fort iväg för att de i bilen bakom inte ska hinna ifatt mig och se vem jag är. Precis som om de skulle veta det i alla fall.

Förra gången höll jag nästan på att krocka.

Klicka här och rösta på mig. Skriv upp dig och var med på Earth hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

0 kommentarer

 1. Svara
  torkel ons 20 feb 2008, 09:32

  Jag blir besviken. Att få motorstopp vid nedräkningen till grönt är bland det sämsta man kan åstadkomma. Och det var ju inte ens på en måndag, vilket hade varit lite förmildrande. Det måste vara dags för cykel och buss eller långpromenad, för gott alltså. Trist.

 2. Svara
  Janne ons 20 feb 2008, 09:52

  När man är så otroligt bra som jag är, så är det okej att fela några få gånger om året.

 3. Svara
  torkel ons 20 feb 2008, 11:27

  Glömde. Men bussen är annars rätt kul. Och den stannar sällan när den inte borde.

 4. Svara
  daniel ons 20 feb 2008, 12:04

  töntigt att stanna vid rött.

 5. Svara
  Janne ons 20 feb 2008, 12:13

  Ha ha. Alla kan inte vara lika häftiga som du Daniel. Det går ju faktiskt inte.

 6. Svara
  Camilla ons 20 feb 2008, 15:42

  Ha ha ha, det där är en sån där sak man önskar att man fick se dig göra,…bara för att det är du,-)

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.