Bättre några få tillsammans
än ensam knäpp i skallen

Lätt svårstartad är ett uttryck man kan använda på mig för att beskriva morgonen. Sen blev det dag två efter semestern och det är redan torsdag. Smart val att börja med kortvecka. Det gör att det känns enkelt att komma igång. På samma sätt som att jag är inne på kontoret. Vilket känns som att det behövs för att komma igång med jobbet igen. Förresten kommer jag nog att vara mer därinne än hemma under hösten. Trots Corona. Vi har stora lokaler och är inte så många, så även om alla är på plats, kan vi utan problem hålla avstånd mellan varandra, sprita ytor och tvätta våra händer.

Idag var vi t.ex bara tre och det är långt bättre att sitta med mina fina kollegor än ensam hemma. För jag blir f-n knäpp i huvudet och deprimerad av att sitta själv sådär som jag gjorde hela våren.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.